SCHAMPO OCH BALSAM

Silky Show schampo & Balsam
Silky Show är ett högpremium schampo för även den mest kräsna användaren. Naturliga oljor och silkesproteiner bidrar till en frisk glänsande päls som är elastisk och lätt att bearbeta. Passar utmärkt till bl a Lhasa Apso, Afghan, Shih-tzu och liknande pälsar som önskas blanka och silkiga.
Rengör hårstråna på djupet från ev preparatrester och fetter. Bibehåller fukt och energi i hundens och kattens päls och hud. För det perfekta resultatet, upprepa gärna schamponering ett par gånger och kombinera med Silky Show conditioner. Kan även användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder. Spädes 1-16
 
Rainforest Schampo & Balsam
Detta väldoftade allround schampo passar det flesta pälstyper. Schampot rengör på djupet och är lätt tovutredande, samtidigt som den ger fyllighet, volym och blank lyster i pälsen. Havreprotein gör underverk på hudens elasticitet och pälsens kvalitet. För bästa resultat kombinera gärna med Rainforest Conditioner balsam. Kan användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder. Spädes 1-16 

Aloe Oat Bath
Detta lyxiga havreproteinschampo är berikat med naturliga aktiva ingredienser och uppmjukande ämnen. Lämplig även för de allra känsligaste djuren. Ger bästa möjliga volym och lyster, samtidigt som det rengör pälsen på ett effektivt och vårdande sätt. Lindrar även medelsvår seborré (ärftlig sjukdom med ökat talgproduktion och mjällbildning, som kan utvecklas till eksem). Kan även användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder.
Spädes 1-3

 

Bright White
Nu kan din katt eller hund får en vacker vit päls utan den torrhet och irritation som kan orsakas av rengöringsmedel, som många andra schampon innehåller. Avancerade nyansförbättringsämnen är tillsatta för att förstärka pälsens vita lyster och rengöra från smuts och oljor.  Kan även användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder.
Spädes 1-16
Color Enhancing
Återställer med sin Aloe Vera bas pälsens ursprungliga glans och lyster. Innhåller inga artificiella färgtillsatser, lösningsmedel eller för pälsen uttorkande ämnen. Löddrar rikligt, är lätt att skölja ur pälsen och har en underbar vaniljdoft. Ingredienser så som kamomill och ringblomma ger det röda pigmenten en extra förstärkning och har mjukgörande effekt på huden. Kan även användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder.
Spädes 1-16


 

Dark Coat Aloe
Detta PH-balanserade schampo är fritt från rengöringsmedel, skonsamt för både ditt djur och dina händer. Naturliga ört-
oljor lindrar, mjukgör torr hud och optimerar mörka pigment. Ingredienser så som Aloe Vera, jojobaolja, A-, D-, och E vitamin bidrar till en intensiv lyster i pälsen.
Schampot kan med fördel blandas med hett vatten och användas som Hot Oil behandlig (se broschyr), för extra djupgående rengöring. Kan även användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder.
Spädes 1-5

 

Hypo Allergenic
Ett mycket milt och skonsamt schampo för känsliga hundar och katter. Sammansättningen av bland annat kokosnöt, jojoba och Aloe Vera bidrar till en skonsam rengöring med balsameffekt. Svider inte i ögonen. Mild behaglig doft. Kan användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder.
Spädes 1-16

 

Luxury Tar & Sulfa
Ett tjärschampo som rekommenderas mot hudirritationer tack vare sitt innehåll av naturligt svavel. Svavel i alla varianter är milt antiseptiskt och svampdödande. Traditionellt använt i olika mjällschampon. Tjära är klådstillande, torkande och stimulerar nybildning av hud. Använd en del schampo med 5 delar varmt vatten. Kan användas på valpar över sex veckors ålder. ANVÄND EJ PÅ KATT
Spädes 1-5

 

Berry Delight Schampo
Ett drygt bärdoftande schampo för de flesta typer av pälsar. Berry Delight lämnar pälsen mjuk och med en blank lyster.
Rosmarin och jasmin är tillsatt för att avlägsna oönskade rester i pälsen i form av oljor och fett, så kallade build-up. Innehåller bärextrakt som underlättar utredning av tovor. Kan även användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder. Spädes 1-16

 

Milk N Honey Schampo
Ett vårdade schampo rekommenderad till semilång- och långhårspälsar. Ett mycket lyxigt schampo som innehåller naturligt mjölkprotein för en ren, mjuk och blank päls. Ren honung som tillför vitaminer, mineraler och kalium för hälsa och skönhet. Kombinera dessa naturliga ingredienser med Aloe Vera, kokosolja och du får skönhet och lyx att stråla ur badet! Passar utmärkt till t ex Perser katt och liknande pälsar. Använd en del schampo med 10 delar vatten. Kan användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder. Spädes 1-10

 

Energee Plus Schampo
Rengör även den smutsigaste hunden
på ett snabbt, säkert och effektivt sätt. Timjan och lavendel är tillsatt för att lindra infektioner i huden som orsakats av hudparasiter och svampar. Ger lyster, volym och passar även en päls som önskas något sträv i strukturen. Ett ph-neutralt universalschampo som löddrar rikligt och är lätt att skölja ur pälsen. Kan även användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder. Spädes 1-16

 

Cucumber Melon
Gurka och Melon schampo är ett mycket effektivt djuprengörande schampo som passar alla typer av pälsar. De naturliga ingredienserna och den fylliga doften gör den till en absolut favorit hos både vardagsanvändare och professionella trim.
Spädes 1-16

 

PCL lavendelschampo
Schampo för alla pälsar. Bevarar, skyddar och lyfter fram den naturliga lystern. Med äkta lavendelolja som är lugnade samt motverkar mjäll, hud- problem och eksem.
Vitamin& Silk
Schampo för alla pälsar. Bevarar, skyddar och lyfter fram den naturliga lystern. Med konditioneringseffekt
PCL Balsam
Med antistateffekt. Utreder och vårdar. Gör ej pälsen tung och fet. Även som inpackning
PCL Spraybalsam
Spraybalsam med antistateffekt är vårdande, utredande samt ger pälsen styrka, glans och rätt fukt-balans. Pälsen blir lättborstad utan att bli tung och fet. Motverkar tovor, slitage och statisk elektricitet.